Deze expositie hebben zij als titel Verf op doek meegegeven, met een knipoog naar het wereldberoemde schilderij ‘Ceci n’est pas une pipe’ van de Belgische kunstenaar Magritte. Dat schilderij toont een afbeelding van een pijp, maar is zelf natuurlijk geen pijp. Als je nog nooit een pijp gezien hebt, dan is de weergegeven vorm een volledig onbekend en abstract beeld. Pas als je weet wat een pijp is, wat ermee wordt gedaan en dat de afspraak is dat dit een pijp genoemd wordt, verdwijnt de abstractie.

Verf op doek is rationeel precies wat u te zien krijgt met deze expositie, maar er is meer. Als de kunstenaars hun schilderijen maken, dan leggen zij daarin ook hun gevoel, stemming, emotie en gedachten vast. Het portret van een meisje, herkent u een gelijkenis of doet zij u ergens aan denken? De landschappen, doen ze u denken aan de Zeeuwse dijken en watergangen? Aan Zeeuwse luchten?   

Communiceren met kunst
Sinds 2005 vinden er regelmatig exposities plaats in de hal van het kantoorgebouw van COVRA. Deze exposities sluiten aan bij de traditie van COVRA om te communiceren met kunst.