Hoe werkt het?

Wij organiseren rondleidingen voor groepen vanaf 10 personen. Een rondleiding duurt gemiddeld 2,5 uur en kan alleen plaatsvinden op dinsdag, woensdag of donderdag. Tijdens een rondleiding bezoek je diverse opslaggebouwen op het terrein. Houd er daarom rekening mee dat er enige afstand te voet moet worden afgelegd. Goed stevig schoeisel is daarbij een aanrader. Er mag tijdens een rondleiding niet gegeten, gedronken en/of gerookt worden. Wat wel mag, is foto’s maken.

Aanmelden voor een rondleiding kan door middel van onderstaand aanmeldformulier. Na het insturen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Let op: neem je identiteitskaart of paspoort mee, een kopie hiervan of rijbewijs volstaat niet! 

 

Individuen en groepen < 10 personen

Eén keer per kwartaal organiseren we op vrijdagmiddag een rondleiding waar individuen/kleine groepen aan deel kunnen nemen. Deze rondleiding is voorafgaand aan de opening van de nieuwe expositie in ons kantoorgebouw. Op onze kalender kun je de exacte data zien. Wil je aan één van die rondleidingen deelnemen, gebruik dan het aanmeldformulier bij het betreffende evenement. Je kan je dus aanmelden voor de rondleiding zonder dat je aan de opening van de expositie hoeft deel te nemen.

 

  • Gegevens contactpersoon

  • Gegevens groep

  • Hierboven graag kort aangeven wat de reden is voor het bedrijfsbezoek en wat de samenstelling/achtergrond van de groep is. Dit helpt ons om de inhoud van de rondleiding af te stemmen op de groep.
  • Aanvullende vragen of opmerkingen