Maatregelen
COVRA volgt de ontwikkelingen op de voet en neemt de landelijke maatregelen over die de Nederlandse overheid voorschrijft. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan het indammen van het coronavirus, zorgen voor de gezondheid van onze medewerkers en tegelijkertijd dus onze onmisbare taken borgen. Medewerkers werken waar mogelijk thuis en de medewerkers die op de locatie van COVRA aanwezig zijn, houden zoveel mogelijk afstand van elkaar. Ook wordt er extra aandacht besteed aan hygiëne binnen COVRA.

Vanwege het Coronavirus gelden aanvullende regels en voorwaarden, waardoor rondleidingen en bezoeken niet zonder meer mogelijk zijn. Overweegt u een rondleiding of bezoek, informeer dan telefonisch naar de mogelijkheden via 0113 – 616 666 (bereikbaar tijdens kantooruren). De huidige kunstexpositie #7 kunt u, in tweetallen, tot nader orde bezoeken.

Alert
De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het crisisteam van COVRA blijft de situatie nauwgezet volgen en zal wanneer nodig verdere passende maatregelen nemen. Zorg goed voor jezelf én elkaar!