Tussen Hemels en Aards biedt de kijker een spectrum van alle elementen tussen hemel en aarde ten aanzien van materie, onderwerp, kleur en vorm. Verrassend, verbeeldend en prikkelend voor de fantasie van de kijker.

Paula maakt beelden van natuursteen zoals albast, seleniet, serpentijn, kalksteen en speksteen en zij vindt haar inspiratie in de ruwe steen zelf. Nooit wordt vooraf bedacht wat de definitieve vorm wordt want de steen bepaalt! De stijl van haar beelden is meestal abstract, stilistisch of figuratief. Dit geldt ook voor haar schilderijen, waarbij de suggestie belangrijker is dan gedetailleerde herkenbaarheid.

René maakt eveneens beelden en schilderijen. Zijn beelden zijn van keramiek in combinatie met allerlei op het strand gevonden materialen zoals drijfhout, metaal, botten, veren en steen. Ook voor René geldt dat de vormen van de materialen leidend zijn in het ontstaan van het beeld. Dit kan leiden tot kleurrijke vissen en andere zeewezens maar ook tot sobere menselijke figuren. De schilderijen zijn gevarieerd en divers qua stijl, van een strandlandschap tot abstracte pasteuze werken.

Speciaal voor COVRA heeft Paula zowel een beeldhouwwerk als een schilderij gemaakt. Het beeldhouwwerk kreeg als titel ‘De Connectie’ en is geïnspireerd door het bijzondere oranje HABOG gebouw, dat elke twintig jaar een tint lichter wordt geschilderd. Dit markante gebouw was ook haar inspiratiebron voor het schilderij ‘De kunst van het bewaren’.

Communiceren met kunst
Sinds 2005 vinden er regelmatig exposities plaats in de hal van het kantoorgebouw van COVRA. Deze exposities sluiten aan bij de traditie van COVRA om te communiceren met kunst.