• Wat is de impact van het Coronavirus op de dienstverlening van COVRA?

  COVRA is onderdeel van de vitale infrastructuur van dit land, omdat wij voor de samenleving onmisbare taken hebben. We moeten ook in deze bijzondere tijden zorgen dat die taken goed worden geborgd. Dat wil zeggen: de veiligheid en beveiliging van het radioactief afval en het transport van radioactief materiaal naar COVRA garanderen. Ons uitgangspunt is dat we onze dienstverlening ook nu zoveel mogelijk door laten gaan. Samen met onze klanten plannen we bijvoorbeeld de transporten van radioactief afval.

 • Welke maatregelen neemt COVRA n.a.v. het Coronavirus?

  COVRA volgt de ontwikkelingen op de voet en neemt de landelijke maatregelen over die de Nederlandse overheid voorschrijft. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan het indammen van het coronavirus, zorgen voor de gezondheid van onze medewerkers en tegelijkertijd dus onze onmisbare taken borgen. Medewerkers werken waar mogelijk thuis en de medewerkers die op de locatie van COVRA aanwezig zijn, houden zoveel mogelijk afstand van elkaar. Ook wordt er extra aandacht besteed aan hygiëne binnen COVRA en zijn voorlopig alle bezoeken en rondleidingen bij COVRA onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Meer informatie kunt u telefonisch opvragen (0113-616666).

  De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het crisisteam van COVRA blijft de situatie nauwgezet volgen en zal wanneer nodig verdere passende maatregelen nemen.

 • Kan ik nog afval aanmelden bij COVRA?

  Ja, vervolgens kijken we samen naar de afspraken rondom en planning voor het transport van het radioactief afval.

 • Kan ik de kunstexpositie bij COVRA nog bezoeken?

  Ja, tijdens de Corona periode is het  mogelijk om de expositie bij COVRA te bezoeken.

 • Kan ik nog deelnemen aan een rondleiding bij COVRA?

  Ja, onder de huidige maatregelen is dit mogelijk. Overweegt u een rondleiding of bezoek, informeer dan telefonisch naar de mogelijkheden via 0113 – 616 666 (bereikbaar tijdens kantooruren).