De tekeningen en schilderijen zijn het resultaat van haar verwerking van grote emotionele gebeurtenissen. Krachtige verfstrepen en kleuren die de kijker tegemoet spatten. Abstract expressionistische beelden, waarvan het lijkt dat het maakproces nog in volle gang is of net is afgerond.

De kunsttentoonstellingen bij COVRA brengen verschillende werelden samen. De exacte en technocratische werkomgeving van COVRA en de emotionele en de niet altijd rationeel te begrijpen wereld van de kunsten. Einstein heeft ons geleerd dat de lichtsnelheid in vacuüm de maximale snelheid is. Maar hoe langzamer licht zich voortplant des te groter is de wisselwerking met de omgeving. Bij “Langzaam licht” kan de wisselwerking tussen twee verschillende werelden dus heel groot zijn!

Graag nodigt COVRA u uit voor deze tentoonstelling waarbij u de kans krijgt om een wisselwerking te ervaren. De vernissage vindt plaats op 5 juli 2019 om 15:30 uur, maar natuurlijk bent u ook gedurende andere werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur  van harte welkom.